Cafebord

Visar 1–24 av 34 resultat

Cafebord av hög kvalitet för en mysig atmosfär på ditt café

Förvandla ditt café med våra eleganta och hållbara cafebord. Skapa en inbjudande atmosfär med våra högkvalitativa cafebord. Perfekt för alla typer av caféer, restauranger och matställen. Besök oss idag för att hitta det perfekta cafébordet för din verksamhet.

-32%
Det ursprungliga priset var: 2 550 kr.Det nuvarande priset är: 1 725 kr.
-33%
Det ursprungliga priset var: 1 875 kr.Det nuvarande priset är: 1 250 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 1 975 kr.Det nuvarande priset är: 1 425 kr.
-14%
Det ursprungliga priset var: 1 885 kr.Det nuvarande priset är: 1 615 kr.
-31%
Det ursprungliga priset var: 3 300 kr.Det nuvarande priset är: 2 290 kr.
-41%
Det ursprungliga priset var: 3 025 kr.Det nuvarande priset är: 1 785 kr.
-39%
Det ursprungliga priset var: 2 925 kr.Det nuvarande priset är: 1 785 kr.
-24%
Det ursprungliga priset var: 2 075 kr.Det nuvarande priset är: 1 575 kr.
-35%
Det ursprungliga priset var: 2 075 kr.Det nuvarande priset är: 1 350 kr.
-21%
Det ursprungliga priset var: 2 310 kr.Det nuvarande priset är: 1 815 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-15%
Det ursprungliga priset var: 3 250 kr.Det nuvarande priset är: 2 750 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 2 400 kr.Det nuvarande priset är: 1 990 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 4 400 kr.Det nuvarande priset är: 3 190 kr.
-22%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 2 190 kr.
-34%
Det ursprungliga priset var: 3 895 kr.Det nuvarande priset är: 2 565 kr.
-39%
Det ursprungliga priset var: 12 900 kr.Det nuvarande priset är: 7 825 kr.


Cafebord: Ett perfekt tillägg till din caféinredning

Välkommen till världen av Cafebord - där kvalitet möter stil. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av cafébord som är designade för att passa alla typer av caféinredningar. Oavsett om du driver ett trendigt stadskafé eller en mysig landsbygdskrog, har vi det perfekta bordet för dig.
cafebord
Köp Cafebord Online
Våra cafebord är mer än bara möbler - de är en del av din kafés atmosfär. De skapar den perfekta miljön för dina gäster att njuta av sina drycker och måltider, samtidigt som de bidrar till att skapa en inbjudande och bekväm atmosfär.Varje cafebord vi erbjuder är tillverkat med högsta kvalitet i åtanke. Vi använder endast de bästa materialen för att säkerställa att våra bord inte bara ser bra ut, men också tål tidens prövning. Oavsett om du väljer ett bord i massivt trä, metall eller glas, kan du vara säker på att du får en produkt som är byggd för att hålla.Men det är inte allt - vi vet att varje kafé är unikt, och därför erbjuder vi en mängd olika stilar och storlekar för att passa dina specifika behov. Oavsett om du letar efter ett litet bord för två eller ett stort bord för en grupp, har vi det du behöver.Så varför vänta? Utforska vårt sortiment av cafebord idag och upptäck hur de kan förvandla din kaféinredning. Med Cafebord, är du alltid garanterad exceptionell kvalitet, oöverträffad stil och oslagbart värde.Kom ihåg - ditt kafé förtjänar det bästa. Och det bästa är Cafebord.

Cafebord i de flesta storlekar och utformningar

Här hos Horecabox finner du en mängd olika cafébord i de flesta storlekar och utformningar. Alla håller hög kvalitet, vi vet att du behöver hållbara bord och stolar till ditt café. För att göra det ännu enklare att förvandla din lokal till något alldeles speciellt så levererar vi överallt i landet. Tänk hur spännande det kommer att bli när dörrarna öppnas till en fräsch och inbjudande lokal där alla gäster kommer att trivas gott.

Snygga, praktiska cafebord som passar in överallt och som kommer att göra fikarasten till ett nöje

För både atmosfären och möblerna spelar en stor roll, ett bra cafebord måste kunna bidra till gästernas komfort och göra det hela till en upplevelse. Många gånger så äter de till exempel något gott tillsammans med sitt kaffe, det är hela konceptet med att fika och även något som allt fler väljer att göra på sin lunchrast. Därför måste bordet ha plats för måltiden, men samtidigt så vill man ju kunna få in så många gäster som möjligt. Med ett cafebord från Horecabox kan man balansera det hela på ett effektivt sätt- tillräckligt med plats för både mat och gäster. Du kan alltid lita på att cafebord från Horecabox är hållbara och lätta att rengöra. Att driva café är hårt arbete men med den rätta inredningen kan man underlätta processen. Vilken stil man väljer är individuellt, vi tillhandahåller det mesta i vårt breda sortiment. En del föredrar cafebord som är runda och höga, gästerna står runt omkring eller sitter på höga pallar. Andra vill ha en mer gemytlig atmosfär med låga bord och soffor, men alltid med plats för både kaffekoppen och smörgåsen. Sedan kan vi även erbjuda cafebord med olika färger, Horecabox har det mesta. Mörka färger är alltid populärt, med brunt och svart i toppen. Men även en glasskiva eller ljusare färger kan vara snygga, allt beror ju på vilken stämning man vill skapa. Alla våra bord är lätta att rengöra och även att flytta runt. De står stadigt utan att vara tunga och otympliga. Skrangliga bord är inte ett alternativ hos oss, gästerna ska inte behöva riskera att spilla på grund av detta. Istället satsar vi som vanligt på god kvalitet och utformning, cafebord som är utformade med branschen i åtanke. Snygga, praktiska bord som passar in överallt och som kommer att göra fikarasten till ett nöje. Vare sig du vill ha runda, fyrkantiga eller rektangulära bord, höga eller låga, så hittar du dem här hos oss. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar.