Utebord

Visar alla 15 resultat

Utebord för en perfekt utomhusmiljö

Upptäck vårt breda sortiment av utemöbler inklusive vackra och funktionella utebord. Hitta det perfekta bordet för din uteplats eller trädgård och skapa en trivsam utomhusmiljö. Beställ ditt nya utebord smidigt online idag!

-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 2 400 kr.Det nuvarande priset är: 1 990 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 4 400 kr.Det nuvarande priset är: 3 190 kr.
-51%
Det ursprungliga priset var: 3 450 kr.Det nuvarande priset är: 1 695 kr.
-36%
Det ursprungliga priset var: 1 950 kr.Det nuvarande priset är: 1 250 kr.
-27%
Det ursprungliga priset var: 1 350 kr.Det nuvarande priset är: 985 kr.
-24%
Det ursprungliga priset var: 3 750 kr.Det nuvarande priset är: 2 850 kr.
-48%
Det ursprungliga priset var: 4 450 kr.Det nuvarande priset är: 2 295 kr.
-50%
Det ursprungliga priset var: 1 895 kr.Det nuvarande priset är: 945 kr.
-54%
Det ursprungliga priset var: 3 250 kr.Det nuvarande priset är: 1 495 kr.
-54%
Det ursprungliga priset var: 3 050 kr.Det nuvarande priset är: 1 395 kr.
-51%
Det ursprungliga priset var: 3 550 kr.Det nuvarande priset är: 1 745 kr.
-48%
Det ursprungliga priset var: 3 250 kr.Det nuvarande priset är: 1 675 kr.


Köp snygga utebord till restaurangens uteservering

Har det blivit dags att inreda restaurangens eller caféets uteservering inför sommarsäsongen? I så fall har vi ett mycket brett sortiment av utebord som du kan kombinera med våra bekväma utestolar. Våra bord är både vackra och funktionella och givetvis klarar de av att stå emot både väder och vind.Med våra bord kan du skapa en trivsam utemiljö för dina gäster. De är inte bara praktiska, utan även bekväma att sitta vid och enkla för personalen att torka av mellan sällskapen.Vi på Horecabox har tagit fram bekväma bord som är prismässigt tilltalande. De tillverkas i Europa och har genomgått noggranna kvalitetstester. Därför kan vi enkelt ordna snabb leverans till verksamheter i hela Sverige. Läs vår köpguide här nedan om du är osäker på vilket bord du ska välja.
utebord
Stort urval av utebord

Upptäck vårt stora sortiment av utebord

Vi har ett brett sortiment av utebord för restaurangverksamheter. Alla bord är tillverkade av slitstarka material och håller mycket hög kvalitet. Det är trots allt ett krav eftersom slitaget är extra kraftigt med en stor genomströmning av gäster.I vårt utbud finner du bord i olika modeller och designer. Oavsett om du vill inreda en liten parisisk caféservering eller en stor restaurangservering för både lunch och middag så har vi rätt bord för dig.Borden har olika design, utformning och material, allt för att du ska kunna hitta något som passar. Du kan enkelt kombinera och matcha dem med våra bekväma utestolar som även de är specifikt framtagna för restaurangverksamheter.Trendigt, modernt, klassiskt eller bekvämt, vi har de perfekta borden för varma dagar och långa sommarkvällar utomhus.

Du kanske också gillar:

Vilket sorts utebord ska jag välja?

Vi har en stor mängd fina restaurangmöbler till din uteservering. Våra bord har olika utformningar och storlekar, och vilket passar egentligen bäst för just din servering. Eftersom det kan vara svårt att överblicka vårt breda utbud så vill vi gärna ge dig lite tips om du är tveksam på om du ska satsa på fyrkantiga bord, runda bord eller fällbara bord.

Fyrkantiga bord på uteserveringen

Fyrkantiga bord ger gästerna mer utrymme att använda och sprida ut sig på, vilket ökar komforten för alla besökare. Dessa bord är också lättare att placera i rad för att rymma stora sällskap, vilket gör dem till ett flexibelt val. De kan placeras i hörn eller mot staket för att maximera antalet bord som ryms på uteserveringen.En nackdel med fyrkantiga bord är de hårda kanterna, som kan ge ett stelt snarare än inbjudande intryck. Avlånga bord kan också göra det svårt för gästerna att se och samtala med varandra.Fyrkantiga bord har ofta plats för två till fyra stolar beroende på hur stora de är. Avlånga bord kan ha plats för fyra till sex personer.

Runda bord på uteserveringen

Vid runda utebord är det enkelt att se och prata med alla gäster, vilket gör dem perfekta för livliga samtal. Bordens mjuka linjer ger en härlig och inbjudande känsla på uteserveringen, samtidigt som de inte har några vassa kanter.En nackdel är dock att runda bord har en något mindre yta än fyrkantiga bord, vilket kan märkas när man ska försöka få rum med många glas och tallrikar. Dessutom kan det vara svårt att placera dem bredvid varandra för att skapa ett större bord för stora sällskap.Runda bord har plats åt två personer och uppåt. Hur många som ryms beror helt enkelt på hur stora bordsskivorna är.

Fällbara bord på uteserveringen

Fällbara utebord är mycket smidiga att ställa upp på restaurangens uteservering eller caféets terrass. Det beror på att man enkelt kan fälla ihop benen när borden inte ska användas mer, vilket gör de helt platta och enkla att förvara. Det finns både stora och små klappbord för sällskap i alla storlekar.

Välj mellan olika bordsben

Våra bord har olika bordsben. Vissa har pelarben, det vill säga ett ben i mitten. Dessa är bra eftersom de ger gästerna gott om benutrymme. Andra bord har fyra ben, vilket är bra eftersom de är stabila och står stadigt i alla väder. Vissa bord har ben som är enkla att fälla ihop, vilket är smidigt om du enkelt vill kunna fälla ihop och flytta eller förvara borden.

Vad utmärker ett bra utebord för restaurangmöbler?

Att sitta ute och äta är helt underbart och många söker sig till de serveringar som har en uteplats med till synes bekväma möbler. Här är det viktigt att ha gott om plats att sitta och breda ut sig på, men utebordet måste också vara stadigt och tillräckligt stort. Ett vingligt bord kan vara farligt om det ramlar omkull. Vi har därför tagit in stabila bord med bra tyngd till vårt utbud.
  • Stabila bord
  • Mycket benutrymme
  • Gott om plats
  • Bra priser
Horecabox har ett stort urval av bra bord som passar alldeles utmärkt för en uteservering. De har bra kvalitet och är stadiga, men även lagom stora och till mycket bra priser. Helt enkelt sådant som utmärker bra utebord för restaurangserveringar.Anpassa ditt val av utebord efter den atmosfär du vill skapaBrukar du också gå förbi uteserveringar och slås av hur olika de kan se ut, trots att de ligger flera stycken på rad på torget? Det beror helt enkelt på att alla restauranger och caféer har satsat på att utveckla sin egen unika stil och karaktär. På så sätt blir det enkelt för gästerna att snabbt känna igen sig, känna sig hemmastadda och skaffa sig en favorit. Många väljer att ständigt återkomma till den uteservering som de trivs bäst på.För att skapa en unik atmosfär måste du välja uteserveringsmöbler, det vill säga utebord och utestolar, som följer den inredningsstil du vill ha. På så sätt kan du skapa rätt harmoni och stämning tillsammans med växter och belysning samt parasoller och filtar.Vi på Horecabox är mycket stolta över vårt välsorterade utbud av utemöbler till uteserveringar för restauranger och caféer. Genom att kombinera stolar och bord i olika modeller, material och färger kan du skapa en trevlig oas som gästerna återkommer till hela sommaren.