Barmöbler

Visar 1–24 av 71 resultat

Köp barmöbler online – Stort utbud & snabb leverans

Letar du efter barmöbler till ditt cafe, bar eller restaurang? Upptäck vårt breda sortiment av högkvalitativa barmöbler online. Beställ idag och få snabb leverans till din verksamhet!

✓ Minst 3 års fabriksgaranti ✓ Alltid snabb leverans ✓ 100% Nöjd kundgaranti

Vill du ha mer hjälp? Ta kontakt med oss på Horecabox så hjälper vi dig välja ut de rätta möblerna till din bar. Hos oss hittar du barmöbler i hög kvalitet till rätt pris.

-27%
Det ursprungliga priset var: 1 975 kr.Det nuvarande priset är: 1 450 kr.
-19%
Det ursprungliga priset var: 1 850 kr.Det nuvarande priset är: 1 495 kr.
-11%
Det ursprungliga priset var: 1 975 kr.Det nuvarande priset är: 1 750 kr.
-33%
Det ursprungliga priset var: 2 435 kr.Det nuvarande priset är: 1 625 kr.
-14%
Det ursprungliga priset var: 1 880 kr.Det nuvarande priset är: 1 625 kr.
-35%
Det ursprungliga priset var: 3 650 kr.Det nuvarande priset är: 2 375 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 3 150 kr.Det nuvarande priset är: 2 195 kr.
-29%
Det ursprungliga priset var: 4 450 kr.Det nuvarande priset är: 3 175 kr.
-29%
Det ursprungliga priset var: 3 650 kr.Det nuvarande priset är: 2 575 kr.
-45%
Det ursprungliga priset var: 2 505 kr.Det nuvarande priset är: 1 385 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 1 795 kr.Det nuvarande priset är: 1 495 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 475 kr.Det nuvarande priset är: 1 675 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 575 kr.Det nuvarande priset är: 1 750 kr.
-21%
Det ursprungliga priset var: 4 250 kr.Det nuvarande priset är: 3 375 kr.
-29%
Det ursprungliga priset var: 1 865 kr.Det nuvarande priset är: 1 325 kr.
-11%
Det ursprungliga priset var: 1 975 kr.Det nuvarande priset är: 1 750 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 4 550 kr.Det nuvarande priset är: 3 775 kr.
-36%
Det ursprungliga priset var: 1 995 kr.Det nuvarande priset är: 1 275 kr.
-16%
Det ursprungliga priset var: 1 345 kr.Det nuvarande priset är: 1 125 kr.


Stort utbud av stilrena barmöbler - Beställ online idag!

Letar du efter barmöbler till ditt café, bar eller restaurang? Upptäck vårt breda möbelsortiment som håller högsta kvalitet. Vi har allt du behöver för att skapa en mysig inredning till din verksamhet, från barbord och ståbord till bekväma barstolar och pallar. Givetvis finns alla möbler i en mängd olika utföranden, material och färger.Vi på Horecabox har tagit fram bekväma barmöbler som är prismässigt tilltalande för alla sorters verksamheter. Möblerna tillverkas i Europa och har genomgått noggranna kvalitetstester. Tack vare detta kan vi erbjuda snabb leverans i hela landet. Du hittar vår köpguide här nedanför.
barmöbler
Barmöbler till rätt pris

Upptäck vårt stora sortiment av barmöbler

En bar eller krog är en naturlig samlingsplats där vänner, grannar och bekanta samlas för att dricka något gott, kolla på sport eller dansa. Stället måste därför ha en skön atmosfär som hjälper gästerna att koppla av i goda vänners lag samtidigt som de dricker och äter gott.För att uppnå den rätta stämningen är det viktigt att inreda och möblera sin bar på rätt sätt. Det finns många stilar att använda när man inreder en krog. Kanske vill du ha en avslappnad, minimalistisk atmosfär, eller en gammaldags krog med modern touch. Oavsett vilken inredningsstil du föredrar, så har vi garanterat barstolar som passar.Det viktigaste är dock inte stilen på baren, utan att alla möbler är bekväma och att gästerna har gott om plats utan att behöva trängas. Vi rekommenderar dig därför att satsa på stolar som lockar till ytterligare en runda i baren.

Vilka sorts barstolar och bord ska jag välja?

Om du är osäker på vilka barmöbler du bör investera i, så har vi skrivit guider om olika sorters barstolar och barbord. Där får du snabbt en uppfattning om vad du har att välja mellan.Våra barbord har minimalistiska utseenden som är enkla att kombinera med olika stolar. Våra barpallar och pubstolar har dock olika utformningar och material för dig som vill testa något nytt och spännande designmässigt. Den gemensamma nämnaren är dock att de alla är riktigt bekväma att sitta på.

Vilka barmöbler behöver jag?

Hos Horecabox hittar du det mesta du behöver för att inreda en bar eller krog. Vi har alltid du behöver för att dina gäster ska få en skön upplevelse vid baren.

Barstolar och Barpallar

Sittmöbler i en bar måste vara bekväma att sitta på. Ofta är de riktigt höga, så det är viktigt med ett skönt fotstöd som gör det enkelt att både komma upp och sitta bekvämt under en längre tid.Det är skönt med en välstoppad sittdyna, men kom ihåg att välja en stol som är enkel att hålla ren om det spills drinkar på den. Vi har barpallar och barstolar i ett stort antal olika modeller, både med och utan ryggstöd och armstöd.

Barbord / Ståbord

De flesta barbord ser likadana ut och består av en enkel bordsskiva som sitter fast på ett pelarben. Ståbord är populära för mindre sällskap som avnjuter en öl eller ett glas vin under kortare tid. Tack vare tyngden är de stabila att luta sig mot, men många barer väljer att placera stolar runt borden för ökad bekvämlighet. På Horecabox hittar du ett stort urval av ståbord som både är snygga och sparar plats i en mindre lokal.

Bordsstativ

För att snabbt och smidigt kunna inreda en barlokal är lösa bordsstativ ideala eftersom de gör att man enkelt kan montera mindre eller större bord, allt beroende på vad situationen kräver. Allt du behöver komplettera bordsstativen med är olika lösa bordsskivor.

Du kanske också gillar:

En enkel köpguide: Så väljer du rätt barmöbler

Vi vet vad du bör tänka på när det är dags att köpa barmöbler till din nystartade bar. Vi vill därför ge dig några råd och tips inför din stora investering.
  • Enhetlig möblering - En enhetlig stil på barens möbler gör det lätt att placera ut möblerna och att möblera om. Det blir även enkelt att köpa nytt vid en expansion. Det enklaste sättet att uppnå detta är att köpa alla sina möbler på samma ställe. Vi har därför snygga, stilrena möbler som matchar.
  • Enkel stil – Vi rekommenderar en enkel och harmonisk stil för de flesta barer. Man vill inte ha något allt för skrikigt eller experimentellt, utan fokuset bör ligga på att skapa en avslappnad stämning.
  • Pris och kvalitet – Det är viktigt att hitta bra kvalitet till rätt pris. Genom att handla kvalitetsmöbler redan från början behöver man inte byta ut sina möbler lika ofta. Våra möbler håller år efter år och allt du behöver göra är att hålla dem rena och fräscha. Det sparar du pengar på i längden.
Vill du ha hjälp att välja rätt bland vårt stora sortiment? Ta kontakt med oss på Horecabox så hjälper vi dig välja ut de bästa möblerna till din bar. Hos oss hittar du alltid barmöbler av hög kvalitet till rätt pris.

Välj barmöbler som passar den miljö du vill skapa

Barmöbler är robusta och tåliga, vilket innebär att de klarar av det slit och släng som förekommer i en bar där mycket gäster rör sig. Såväl bord som stolar utsätts för frekvent användning, men det är våra möbler tillverkade för att klara. De håller helt enkelt extra hög kvalitet för att stå pall mot tusentals fuktiga glas och rumpor som nöter på sitsen.Vårt bästa tips när du ska investera i nya barmöbler är att fundera på vad lokalen ska användas till. En nattklubb, en modern bar där man tar en snabb afterwork och en sportbar har helt olika behov både när det gäller utformning, möbler och design.En sportbar behöver många bekväma barstolar med ryggstöd, medan de på en nattklubb snarare är i vägen när det är högt tryck vid baren. Där behövs istället fler barbord att luta sig mot och ställa drinken på.Innan du beställer barmöbler bör du därför vara väl insatt i hur din verksamhet kommer att användas och vad din målgrupp vill ha för möblemang. På så sätt blir det enklare för dig att skapa rätt stämning och harmoni med hjälp av möblerna.