Barmöbler

Visar 1–24 av 78 resultat

Köp Barmöbler Online – Stort Utbud & Snabb Leverans

Letar du efter barmöbler till ditt cafe, bar eller restaurang? Upptäck vårt breda sortiment av högkvalitativa barmöbler online. Beställ idag och få snabb leverans till din verksamhet!

-27%
1 450 kr
-19%
1 495 kr
-11%
1 750 kr
-33%
1 625 kr
-14%
1 625 kr
-35%
2 375 kr
-30%
2 195 kr
-29%
3 175 kr
-29%
2 575 kr
-45%
1 385 kr
-17%
1 495 kr
-32%
1 675 kr
-32%
1 750 kr
-21%
3 375 kr
-29%
1 325 kr
-11%
1 750 kr
-17%
3 775 kr
-36%
1 275 kr
-16%
1 125 kr


Unika och prisvärda barmöbler med prisgaranti

barmöbler
Barmöbler till rätt pris
En bar eller krog är en naturlig samlingsplats. Det ska ha en skön atmosfär som hjälper gäster att koppla av i goda vänners lag samtidigt som de dricker och äter gott. Centralt för att uppnå den rätta stämningen är hur man väljer att inreda och möblera sin bar. Det finns många stilar man kan använda när man inreder en krog. Den kan vara tillbakalutad och opretentiös, modern och minimalistisk eller unik och personlig. Oavsett vilken stil man väljer är det dock viktigt att de möbler man väljer är bekväma och får ens gäster att trivas och lockar till ytterligare en runda. Hos Horecabox hittar du det mesta du behöver för att inreda en bar eller krog. Alltid med möbler i hög kvalitet till bra priser. De grundläggande möbler som vi har till din bar är:• Barpallar och stolar Sittmöbler i en bar måste vara bekväma att sitta på och ofta är de av högre stil än vanliga stolar i någons hem. En skön sittdyna är populär men man behöver också tänka på hygien och försäkra sig om att de är lätta att rengöra. Vi har barpallar och barstolar i ett stort antal olika modeller. • Barbord Bord kan vara av flera olika slag. Ståbord är populära för mindre sällskap som avnjuter en öl eller ett glas vin under kortare tid. På Horecabox hittar du ett stort urval av ståbord som både är snygga och sparar plats i en mindre lokal. • Bordsstativ För att smidigt kunna inreda en barlokal är lösa bordsstativ ideala de gör att man snabbt och enkelt kan bygga om och ska mindre eller större bord allt eftersom situationen kräver.Vi på Horecabox har allt du behöver för att inreda en trevlig barlokal som inbjuder till avkoppling. Ta kontakt med oss för offert så hjälper vi dig hitta de barmöbler du behöver!

Köpguide barmöbler

Så vad ska man tänka på när man ska köpa möbler till sin nystartade bar? Vi ska inte försöka oss på en komplett köpguide här men några saker man bör tänka på är:• Enhetlighet En enhetlig stil på barens möbler gör det lätt att placera ut möblerna och att möblera om och köpa till nytt vid expansion. Det enklaste sättet att uppnå detta är att köpa alla sina möbler på samma ställe. • Enkelhet För de flesta barer är en enkel och harmonisk stil att rekommendera. Man vill inte ha något allt för skrikigt eller experimentellt när man vill skapa en avslappnad stämning. • Pris och kvalitet Till sist är det viktigt att hitta bra kvalitet till det rätta priset. Genom att köpa allt på en gång kan man också få rabatt. Genom att handla kvalitetsmöbler gör man behovet av underhåll och utbyte av möbler betydligt mindre. Det sparar man pengar på i längden.Vill du ha mer hjälp? Ta kontakt med oss på Horecabox så hjälper vi dig välja ut de rätta möblerna till din bar. Hos oss hittar du barmöbler i hög kvalitet till rätt pris. Vi levererar snabbt och tryggt.