Restaurangbord

Visar 1–24 av 29 resultat

Robusta restaurangbord i trä och andra slitstarka material

Svenska folket tycker om att gå ut och äta, det har blivit kultur att umgås på restaurang. Det behöver inte alltid vara så formellt. En liten brunch eller snabb affärslunch går bra, medan andra tycker om att umgås i flera timmar. Det viktiga är att man äter gott och har det bra tillsammans och för att garantera en trivsam upplevelse behövs rejäla restaurangbord och sköna stolar.

Hos oss på Horecabox finner du ett mycket stort utbud av bord, i ett flertal olika storlekar och modeller. Med dessa snygga och praktiska bord kommer din restaurang att bli som ny, något som gästerna lägger märke till.

Vi har tagit fram bekväma möbler som är prismässigt tilltalande. De tillverkas i Europa och har genomgått noggranna kvalitetstester. Du hittar vår köpguide längre ner på sidan.

-32%
Det ursprungliga priset var: 2 550 kr.Det nuvarande priset är: 1 725 kr.
-33%
Det ursprungliga priset var: 1 875 kr.Det nuvarande priset är: 1 250 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 1 975 kr.Det nuvarande priset är: 1 425 kr.
-14%
Det ursprungliga priset var: 1 885 kr.Det nuvarande priset är: 1 615 kr.
-31%
Det ursprungliga priset var: 3 300 kr.Det nuvarande priset är: 2 290 kr.
-41%
Det ursprungliga priset var: 3 025 kr.Det nuvarande priset är: 1 785 kr.
-39%
Det ursprungliga priset var: 2 925 kr.Det nuvarande priset är: 1 785 kr.
-24%
Det ursprungliga priset var: 2 075 kr.Det nuvarande priset är: 1 575 kr.
-35%
Det ursprungliga priset var: 2 075 kr.Det nuvarande priset är: 1 350 kr.
-21%
Det ursprungliga priset var: 2 310 kr.Det nuvarande priset är: 1 815 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-15%
Det ursprungliga priset var: 3 250 kr.Det nuvarande priset är: 2 750 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 2 400 kr.Det nuvarande priset är: 1 990 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 4 400 kr.Det nuvarande priset är: 3 190 kr.
-22%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 2 190 kr.
-34%
Det ursprungliga priset var: 3 895 kr.Det nuvarande priset är: 2 565 kr.
-39%
Det ursprungliga priset var: 12 900 kr.Det nuvarande priset är: 7 825 kr.


Upptäck vårt stora sortiment av restaurangbord

Gäster vill ha en bekväm och funktionell matupplevelse - de vet bara inte om det. Det gästerna ser är nämligen hur fina borden är, hur trevlig stämningen är och hur sköna stolarna är. Men det är lika viktigt med rätt höjd på borden, bordsytor som är enkla att torka av och bordsben som inte är i vägen varken för fötter eller stolsben.I vårt breda utbud av bord av hög kvalitet finner du bord för alla sorters matställen. Oavsett om du ska inreda en lunchrestaurang eller en fine dining-restaurang så har vi slitstarka och billiga restaurangbord som bidrar till att skapa en trevlig helhetsupplevelse för gästerna.
restaurangbord
snyggt och elegant restaurangbord

Vilken sorts restaurangbord ska jag välja?

För att välja rätt restaurangbord för just ditt etablissemang är det bra att tänka över följande saker:
  • Vilket syfte har möbeln? – Ska det användas som lunchbord, middagsbord, till barnfamiljer eller för stora sällskap?
  • Var ska det stå? – Ska bordet stå inomhus eller behöver du kanske ett utebord?
  • Vilken slags stomme vill du ha? – Ska bordet ha en pelarfot eller två, tre eller fyra ben att stå på? En pelarfot gör det enkelt att städa under bordet, samtidigt som gästerna får gott om benutrymme.
  • Vilken bordsskiva vill du ha? – Ska den vara rund, fyrkantig eller rektangulär?
Förutom bordets utformning bör du även tänka på dess design. Vi har ett brett sortiment av bord i såväl klassisk som modern design, alltid till förmånliga priser. Det viktigaste är dock att bordet har bra tyngd står stadigt.

Du kanske också gillar:

Välj bord som passar den miljö du vill skapa

Välj bord som passar den sortens miljö du vill skapa inne i restaurangen. Förutom kvalitet och komfort är även designen viktig för att skapa en trevlig helhetskänsla. Genom att skapa en harmonisk inredning skapar du enkelt rätt stämning i lokalen.I vårt sortiment finns bord för alla sorters inredningsstilar. Oavsett om du ska öppna en snabbmatsrestaurang eller en grekisk krog på hörnet har vi lämpliga bord för det du söker.Det är även viktigt att ha lokalens utformning i åtanke när man ska köpa restaurangbord. Det är viktigt att inte klämma in för många bord, utan istället välja rätt sorts bord och möblera på ett smart och tilltalande sätt.

Köpguide: Så väljer du rätt restaurangbord

Olika former på restaurangens bord gör stor skillnad i lokalen. Dels måste gästerna kunna sitta skönt och äta, det är grunden för en trevlig upplevelse. Men om det handlar om en lunchrestaurang där alla slår sig ned med sina brickor kan borden behöva vara något annorlunda än när man sitter ner för en utdragen middag.

Runt, avlångt eller fyrkantigt bord

När du ska köpa restaurangbord är bordets utformning en av de viktigaste aspekterna att ha i åtanke. Bordets utformning påverkar hur samtalen flyter i sällskapet och hur många gäster som får kontakt med varandra.Vid runda bord kan alla i sällskapet se varandra, men avståndet kan ofta upplevas som långt till de mitt emot. Fyrkantiga och avlånga bord ger en närmare kontakt och intim stämning, men man kan endast se och höra de som sitter närmast.

Välj rätt storlek och mått

Välj bord utefter restaurangens stämning och utformning. Stora sällskap kräver antingen stora bord eller många små fyrkantiga bord som kan ställas bredvid varandra. Mindre sällskap vill ofta ha små bord för en mer förtrolig atmosfär.Ett bord på en restaurang ska inte bara ha plats för tallriken, utan även för glas, drycker, bestick och tillbehör. Det ska finnas tillräckligt med plats för armbågarna, ingen trivs med att sitta inklämd bredvid de andra gästerna. Räkna därför med gott om utrymme för varje gäst.Ett restaurangbord är vanligtvis 72-73 cm högt. Kom ihåg att välja ett bord som passar de restaurangstolar du valt. Stolarna är vanligtvis 43 cm i sitthöjd, men om du till exempel har valt karmstolar kan de kräva extra utrymme vid möbleringen om de inte kan skjutas in under bordsskivan.

Material

Det finns bord i många olika material, bland annat plast, metall och trä. Olika material har olika funktion och passar olika bra beroende på om de ska stå inomhus eller utomhus. Många bord är tillverkade av massivt trä eller faner, vilket ger en klassisk och inbjudande känsla.Laminatbord är hållbara och enkla att rengöra, medan metallbord passar ypperligt på utomhusserveringar. Även glas är populärt på restauranger eftersom en glasskiva är enkel att torka av. Plastbord används oftast i utomhusmiljöer.

Vad bör man tänka på?

Det är viktigt att göra rätt val redan från början, för ett helt nytt möblemang till restaurangen är ofta en stor investering. När du ska köpa restaurangbord och stolar, tänk då på att även ha praktiska aspekter i åtanke, och inte bara design och bekvämlighet.Det är viktigt att serveringspersonalen har gott om utrymme att röra sig mellan borden utan att störa gästerna. Det gäller både för att servera mat och hämta disk. Det bör vara minst 60 cm mellan borden på en restaurang. Borden bör inte vara för tunga om du planerar att möblera om, eftersom tunga lyft är slitsamt för personalen.Våra bord håller hög kvalitet och har ofta matchande restaurangstolar som skapar en snygg inredning. Med dessa trevliga bord från Horecabox kommer din restaurang att få en fin och trivsam atmosfär.