Restaurangmöbler

Visar 1–24 av 223 resultat

Restaurangmöbler – Alltid en ny idé från Horecabox

Restaurangmöbler är alltid ett hett ämne för restauranger. Det är viktigt att hitta rätt möbler som återspeglar din stil och lockar kunderna. Det är där Horecabox kommer in i bilden – vi har alltid nya idéer för restaurangmöbler som hjälper dig att sticka ut från konkurrenterna. Oavsett om du letar efter sittplatser, bord eller dekorationer har vi allt du behöver! Så kom till oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta utrymmet för din verksamhet.

-32%
1 725 kr
-33%
1 250 kr
-28%
1 425 kr
-14%
1 615 kr
-31%
2 290 kr
-41%
1 785 kr
-39%
1 785 kr
-24%
1 575 kr
-35%
1 350 kr
-21%
1 815 kr
-32%
1 895 kr
-15%
2 750 kr
-32%
1 895 kr
-32%
1 895 kr
-17%
1 990 kr
-28%
3 190 kr
-22%
2 190 kr
-34%
2 565 kr
-39%
7 825 kr


Restaurangmöbler av högsta kvalité till lägsta möjliga priser

Alla vill att gästerna ska känna sig välkomna och att atmosfären ska vara på topp. Detta skapas genom att välja bra restaurangmöbler där de kan sitta och äta i komfort, men även vilka färger och textiler man väljer runt omkring. Restaurangmöbler som vi erbjuder er är maximal flexibilitet vad gäller restaurangs krav och önskemål så som pris, mått, kvalitet och design. Med våra restaurangmöbler så kommer det bli mycket enkelt för er att skapa era lokal efter eget tycke och smak.
restaurangmöbler
restaurangmöbler av högsta kvalité

Möbler som gör dina gäster nöjda

Det är viktigt att välja de rätta möblerna, gästerna måste sitta skönt för att kunna njuta av sin måltid. Samtidigt ska det finnas tillräckligt med plats att röra sig- det är många personer som kommer och går i en restaurang. Horecabox har ett stort utbud av olika möbler, i flera färger och modeller. Vi satsar på kvalitet och funktionalitet- den allra bästa kombinationen i vårt tycke. Mycket beror naturligtvis på vilken sorts restaurang eller matställe man driver, för inredningen är en viktig del av atmosfären. Vissa restauranger koncentrerar sig mest på luncher, medan andra har en lite lyxigare middagsmeny att erbjuda. Sedan finns det snabbmatsställen och andra typer av serveringar. Alla har sin egen målgrupp och utbud, vilket också reflekteras i inredningen. Vi vet hur viktigt det är med bra möbler och har därför samlat ihop ett stort urval av det allra bästa. Här kommer du helt klart att hitta något som passar perfekt.

Kvalitet och funktionalitet

När man planerar och inreder sin restaurang finns det många faktorer som ska passa ihop. Klientel, utbud, läge, lokalens storlek, och så vidare. Därför finns det även restaurangmöbler i flera olika utföranden- större eller mindre bord, stolar med eller utan armstöd, soffor och fåtöljer som är både sköna och lätta att hålla rena. Allt detta, och mer därtill, finns hos oss, det är bara att välja det som kommer att fungera för just din restaurang. Vi har enkla restaurangsofforrestaurangstolar och restaurangbord, men också lite mer lyxiga stoppade möbler för långa, gemytliga måltider.Hur man möblerar har mycket att säga om stämningen i lokalen, placeringen av bord och stolar är viktig. Det ska finnas plats för både servitörer och gäster att passera utan att trängas, men samtidigt så vill man ju kunna få in så många som möjligt. Lokalens utformning måste därför hållas i åtanke när man väljer restaurangmöbler. Men det är inget problem på Horecabox- vi har många kvalitetsmöbler att välja mellan, i olika storlekar. Din restaurang kommer att bli snygg och fräsch, för att inte tala om inbjudande för gästerna.

Spara pengar på restaurangmöbler: Våra lägsta priser garanteras!

Letar du efter att inreda din restaurang med en budget? Kolla in vårt utbud av prisvärda restaurangmöbler, bord och stolar till överkomliga priser! Vi garanterar de lägsta priserna online, så du kan få de bästa möblerna för din verksamhet utan att spränga banken. Vårt utbud innehåller allt från traditionella trästolar till moderna pallar i metall, karmstolarklädda stolar, så du kan hitta den perfekta stilen för din anläggning. Dessutom är alla våra möbler tillverkade av högkvalitativa material som kommer att hålla i många år. Beställ idag!