Restaurangmöbler

Visar 1–24 av 220 resultat

Restaurangmöbler – Brett sortiment och garanterat hög kvalitet

Restaurangmöbler är alltid ett hett ämne för restauranger. Det är viktigt att hitta rätt möbler som återspeglar din stil och lockar gäster att slå sig ner. Det är där Horecabox kommer in i bilden – vi har alltid nya idéer för möbler som hjälper dig att sticka ut från mängden. Oavsett om du letar efter sittplatser, bord eller dekorationer har vi allt du behöver! Vi hjälper dig att skapa den perfekta lokalen för din verksamhet.

På Horecabox har vi tagit fram bekväma restaurangmöbler som är prismässigt tilltalande. De tillverkas i Europa och har genomgått noggranna kvalitetstester. Med våra möbler får dina gäster en helhetsupplevelse som de mer än gärna vill ta del av igen. Läs mer om våra möbler i köpguiden längre ner på sidan.

-55%
Det ursprungliga priset var: 5 995 kr.Det nuvarande priset är: 2 695 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 3 850 kr.Det nuvarande priset är: 2 695 kr.
-24%
Det ursprungliga priset var: 4 675 kr.Det nuvarande priset är: 3 575 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 550 kr.Det nuvarande priset är: 1 725 kr.
-33%
Det ursprungliga priset var: 1 875 kr.Det nuvarande priset är: 1 250 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 1 975 kr.Det nuvarande priset är: 1 425 kr.
-14%
Det ursprungliga priset var: 1 885 kr.Det nuvarande priset är: 1 615 kr.
-31%
Det ursprungliga priset var: 3 300 kr.Det nuvarande priset är: 2 290 kr.
-41%
Det ursprungliga priset var: 3 025 kr.Det nuvarande priset är: 1 785 kr.
-39%
Det ursprungliga priset var: 2 925 kr.Det nuvarande priset är: 1 785 kr.
-24%
Det ursprungliga priset var: 2 075 kr.Det nuvarande priset är: 1 575 kr.
-35%
Det ursprungliga priset var: 2 075 kr.Det nuvarande priset är: 1 350 kr.
-21%
Det ursprungliga priset var: 2 310 kr.Det nuvarande priset är: 1 815 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-15%
Det ursprungliga priset var: 3 250 kr.Det nuvarande priset är: 2 750 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 2 400 kr.Det nuvarande priset är: 1 990 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 4 400 kr.Det nuvarande priset är: 3 190 kr.
-22%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 2 190 kr.


Upptäck vårt stora sortiment av restaurangmöbler

Hos Horecabox hittar du ett enormt utbud av restaurangmöbler och den gemensamma nämnaren är att de alla är tillverkade av hållbara och slitstarka material. Oavsett om du vill ha klassiska, moderna eller trendiga möbler så har vi något för dig.
restaurangmöbler
Restaurangmöbler av högsta kvalité

Våra möbler för restauranger:

  • Restaurangbord
  • Restaurangstolar
  • Restaurangsoffor
  • Restaurangfåtöljer
  • Bordsskivor
  • Bordsstativ
  • Loungemöbler
  • Café- och utemöbler
Välj mellan ett bredd sortiment av bekväma restaurangstolar och kombinera med robusta bord i olika utformningar. Vi har även ett stort utbud av bekväma restaurangsoffor och restaurangfåtöljer för dig som vill skapa en mysig inredning med fokus på komfort. I dessa möbler kan dina gäster sitta och njuta av maten i flera timmar.För dig som har mycket specifika önskemål erbjuder vi även möjligheten att köpa separata bordsskivor och bordsstativ. På så sätt kan du skapa egna kombinationer till din verksamhet och komplettera borden med sköna stolar.Vi erbjuder möbler av hög kvalitet till ett garanterat konkurrenskraftigt pris. I vårt breda sortiment hittar du gott om restauranginredning för alla slags miljöer och stilar. Vi satsar stort på kvalitet och funktionalitet - den allra bästa kombinationen i vårt tycke.

Köpguide: Så väljer du rätt restaurangmöbler

Vilka möbler du ska välja beror naturligtvis på vilken sorts restaurang eller matställe du driver, för inredningen är en viktig del av atmosfären. Vissa restauranger koncentrerar sig mest på luncher, medan andra har en lite lyxigare middagsmeny att erbjuda. Sedan finns det snabbmatsställen och andra typer av serveringar. Alla har sin egen målgrupp och utbud, vilket också reflekteras i inredningen.Vi vet hur viktigt det är med bra möbler och har därför samlat ihop ett brett urval av det allra bästa. Här kommer du helt klart att hitta något som passar perfekt. För att välja rätt möbler bör du fundera på hur de kommer att användas och vilken känsla du vill skapa inne i lokalen.

Restaurangstolar

Det är viktigt att välja de rätta stolarna, gästerna måste sitta skönt för att kunna njuta av sin måltid. Samtidigt ska det finnas tillräckligt med plats att röra sig, det är många personer som kommer och går i en restaurang. Välj snygga stolar med hög komfort och ha i åtanke hur möbleringen ska se ut. Om du väljer karmstolar eller fåtöljer som inte kan skjutas in under bordsskivan, behöver du extra utrymme mellan borden så att alla gäster och servitörer kan röra sig obehindrat.

Restaurangbord

Med rätt restaurangbord kan du skapa optimal flexibilitet när det gäller möblering och funktionalitet. Runda bord öppnar upp för långa samtal medan fyrkantiga bord kan kombineras i all oändlighet. De kan skapa små oaser för två personer eller kombineras, sättas samman och skapa långbord för stora sällskap.

Soffor och fåtöljer

Restaurangsoffor och restaurangfåtöljer är det bästa valet för dig som vill skapa maxa komforten för dina gäster, samtidigt som de är ett smart val för dig som vill dela av lokalen och göra den mer intim.

Välj möbler som passar restaurangens stil och atmosfär

Hur man möblerar påverkar stämningen i lokalen mer än man tror. Placeringen av bord och stolar är viktig och skiljer sig mycket beroende på om man driver en snabbmatsrestaurang, lunchrestaurang eller hotellrestaurang.Det ska finnas gott om plats för både servitörer och gäster att passera utan att trängas, men samtidigt så vill man kunna få in så många bord som möjligt. Man måste därför ha lokalens utformning i åtanke när man väljer restaurangmöbler. I vårt sortiment finner du därför bord och stolar i olika storlekar och stilar.

Vi satsar på kvalitet, komfort och design

Kvalitet, komfort och design är tre ledord som alltid går hand i hand i restaurangmiljöer. Dessutom är priset en viktig faktor eftersom möblemanget ofta blir en betydande utgift för verksamheten.Med vårt handplockade utbud blir det enkelt att inreda lokalen och skapa en harmonisk stämning. Tack vare vårt sortiment av olika färger och materialval kan du skapa exakt rätt känsla. Med stilsäkra detaljer, växter och rätt belysning kan du skapa en miljö som dina gäster vill återkomma till.Vi tänker alltid på helheten när vi väljer restaurangmöbler till vårt sortiment. Genom att blanda material och former skapas en dynamisk inredning som passar ett varierat utbud av restauranger. Våra möbler är fulla av hantverksstolthet som kommer att tilltala era gäster.

Vad ska jag välja restauranginredning från Horecabox?

När man planerar och inreder sin restaurang finns det många faktorer som ska passa ihop. Klientel, utbud, läge, lokalens storlek, och så vidare. Därför finns det även restaurangmöbler i flera olika utföranden. Det finns små eller stora bord, stolar med eller utan armstöd, soffor och fåtöljer som är både sköna och lätta att hålla rena. Allt detta, och mer därtill, hittar du hos oss i vårt breda sortiment.Alla våra möbler tillverkas i Europa, vilket innebär korta leveranstider och en möjlighet för oss att säkerställa att alla möbler håller hög kvalitet. Vi säljer möbler som är designade och framtagna med just restauranger i åtanke. De har extra hög hållbarhet och tål allt slit och släng som förekommer i verksamheter med en konstant genomströmning av gäster.

Restaurangmöbler för uteserveringen

Har du en uteservering där alla gäster samlas under det varma halvåret? Då erbjuder vi hållbara utemöbler för såväl matservering som loungehäng. Dessa möbler har extra hållbara material som tål att utsättas för väder och vind.