Cafestolar

Visar 1–24 av 123 resultat

Köp trendiga cafestolar online – Stort urval och snabb leverans

Vi erbjuder ett brett urval av högkvalitativa cafestolar i olika färger och former för att passa dina behov. Vårt sortiment inkluderar eleganta och bekväma alternativ som kan komplettera din caféinredning på ett stilfullt sätt.

Välj bland olika designer och färger för att hitta den perfekta caféstolen som passar din smak. Kontakta oss för att utforska våra alternativ och hitta den perfekta cafestolen för dig!

-55%
Det ursprungliga priset var: 5 995 kr.Det nuvarande priset är: 2 695 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 3 850 kr.Det nuvarande priset är: 2 695 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 1 395 kr.Det nuvarande priset är: 975 kr.
-31%
Det ursprungliga priset var: 1 415 kr.Det nuvarande priset är: 975 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 1 275 kr.Det nuvarande priset är: 890 kr.
-31%
Det ursprungliga priset var: 1 950 kr.Det nuvarande priset är: 1 350 kr.
-42%
Det ursprungliga priset var: 3 250 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-26%
Det ursprungliga priset var: 1 950 kr.Det nuvarande priset är: 1 450 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 1 575 kr.Det nuvarande priset är: 1 315 kr.
-34%
Det ursprungliga priset var: 2 850 kr.Det nuvarande priset är: 1 875 kr.
-25%
Det ursprungliga priset var: 2 650 kr.Det nuvarande priset är: 1 995 kr.
-36%
Det ursprungliga priset var: 3 450 kr.Det nuvarande priset är: 2 225 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 3 150 kr.Det nuvarande priset är: 2 150 kr.
-23%
Det ursprungliga priset var: 1 645 kr.Det nuvarande priset är: 1 265 kr.
-29%
Det ursprungliga priset var: 1 875 kr.Det nuvarande priset är: 1 340 kr.
-25%
Det ursprungliga priset var: 1 525 kr.Det nuvarande priset är: 1 140 kr.
-19%
Det ursprungliga priset var: 1 385 kr.Det nuvarande priset är: 1 125 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 1 650 kr.Det nuvarande priset är: 1 195 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 3 150 kr.Det nuvarande priset är: 2 150 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 1 975 kr.Det nuvarande priset är: 1 425 kr.
-39%
Det ursprungliga priset var: 3 250 kr.Det nuvarande priset är: 1 995 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 3 250 kr.Det nuvarande priset är: 2 325 kr.
-25%
Det ursprungliga priset var: 4 400 kr.Det nuvarande priset är: 3 295 kr.


Våra mest bekväma caféstolar för café och restaurang

Är du på jakt efter den perfekta caféstolen till din servering? Vi har de perfekta caféstolarna för dig som vill skapa en mysig och stilfull atmosfär inomhus. Välj bland olika designer och färger för att hitta den perfekta stolen som passar din smak och inredningsstil. Beställ enkelt online med snabb leverans.Vi på Horecabox har tagit fram bekväma cafémöbler som är prismässigt tilltalande. De tillverkas i Europa och har genomgått noggranna kvalitetstester. Tack vare den snabba leveransen kan du snabbt skapa en inbjudande atmosfär som gästerna ständigt vill återkomma till. Läs vidare för att se vår köpguide.
cafestolar
Upptäck nya caféstolar

Upptäck vårt stora sortiment av caféstolar

Upptäck cafestolar av utmärkt kvalitet till otroliga priser. Med vårt stora sortiment kommer du att kunna inreda ditt ställe på allra bästa sätt. Vi har handplockat snygga stolar av hög kvalitet i flera olika färger och former som hjälper dig att skapa den perfekta atmosfären för stammisar och nya gäster.Att välja rätt stolar gör stor skillnad när det kommer till att skapa en inbjudande stämning i ditt café, vilket gör att gästerna trivs. Och alla vet att nöjda gäster kommer tillbaka, och även sprider ordet om det mysiga caféet som ligger runt hörnet.På ett café är stolarna ett av dina viktigaste inköp och investeringar. Vilka slags stolar du behöver beror på vilken inredningsstil och stämning du vill skapa. Det är viktigt att satsa på bra komfort, för härliga fikastunder kan dröja ut på tiden och det är viktigt att alla gäster sitter skönt.

Du kanske också gillar:

Så väljer du rätt caféstolar för ditt café

När dina gäster kliver in genom dörrarna för att ta en fika finns det en del saker de förväntar sig. Naturligtvis är kaffet och allt fikabröd viktigt, det ligger i sakens natur. Men det är minst lika viktigt med en trevlig stämning och sköna cafestolar där man kan sitta och prata en bra stund. Helt enkelt en miljö som passar klientelet och som bidrar till upplevelsen.När du väljer cafémöbler bör du fundera på vilken målgrupp du har. Det är nämligen en avgörande faktor för vilka stolar som passar dina gäster bäst. Ska du rikta in dig på äldre gäster, studenter och distansarbetare som stannar i många timmar eller barnfamiljer som fikar på helgerna?

Stoppade stolar

Om du vill att dina gäster ska sitta riktigt länge och bekvämt så bör du välja stoppade stolar. De erbjuder nämligen den allra högsta komforten och ser lika inbjudande ut som de är sköna. Sittvänliga stolar är A och O för alla verksamheter.

Tygstolar eller fuskskinn

Stolar med tygklädsel eller fuskskinn är extra bekväma att sitta på och dessutom ger de ett varmt och inbjudande intryck. Nackdelen är dock att de kan vara svåra att hålla rena och fräscha.

Stol baserat på inredningsstil

Vilken stil vill du inreda ditt café med? Ska det vara modernt eller klassiskt, trendigt eller färgglatt? Alla stolar i vårt sortiment är sköna och har bra komfort, så lägg gärna lite extra tid på att välja rätt stil och utformning på stolarna. Genom att välja rätt stolar och kombinera dem med snygga cafébord så kan du skapa en unik inredningsstil som gästerna trivs i och lägger på minnet.Stoppade stolar med mörk tygklädsel ger en helt annan känsla än plaststolar och cafestolar i trä. Var därför noggrann med vilken inredningsstil du vill ha i din lokal.

Karmstolar eller stolar utan armstöd

Att välja mellan karmstolar och stolar utan armstöd beror på vilken typ av atmosfär och komfortnivå du vill erbjuda på ditt café. Karmstolar kan ge extra komfort och en mer avslappnad och hemtrevlig känsla, vilket kan uppmuntra gäster att stanna längre. De är dessutom bra för äldre gäster som behöver stöttning när de ska resa sig.Stolar utan armstöd är däremot mer flexibla och tar mindre plats. Många är dessutom stapelbara, vilket underlättar vid bland annat städning. Dessa stolar är idealiska för mindre caféer eller där man vill maximera antalet platser på en liten yta.

Köpguide: Så väljer du bäst caféstol

En riktigt bra caféstol är en kombination av bra kvalitet, hög komfort och snygg design. Givetvis har den också ett bra pris som inte gräver hål i verksamhetens budget. Men vad mer ska man tänka på? Här är några viktiga aspekter:Hållbarhet - En caféstol måste tåla daglig användning och ibland tuff behandling. Den dras in och ut från bordet oändligt många gånger varje dag. Välj material som är slitstarka och lättskötta. Tänk också på hur väderbeständiga materialen är om stolarna ska användas utomhus.Komfort - Stolarna måste vara bekväma att sitta på, annars blir inga gäster långvariga och återkommande. Välj med fördel stoppade stolar eller varför inte små fåtöljer om det finns utrymme.Ergonomi - Extra bekväma stolar har ett ryggstöd som täcker hela ryggen. Om ergonomi är viktigt för dig, kika efter stolar med en bekväm sits och ett ryggstöd som ger tillräckligt stöd utan att vara för hårt eller för mjukt.Stapelbarhet - För att underlätta städning och möblering är det bra om stolarna är lätta att flytta. Stapelbara stolar är ett utmärkt val för caféer med begränsat utrymme eftersom de är enkla att förvara utom synhåll när de inte används.Enkel rengöring - På caféer kan det bli en hel del kladd. Kaffe spills ut och gräddiga bakverk hamnar på stolsitsarna. Om du kommer ha många yngre gäster är det extra viktigt med stolar som är enkla att rengöra.

Kombinera dina stolar med snygga bord

För att skapa en snygg och inbjudande miljö i ditt café är det viktigt att kombinera stolarna med riktigt bra cafébord. Rätt bord är även viktigt för att miljön ska vara funktionell. Det är trevligt med många gäster, men alla måste få gott om plats att sprida ut sig på.I vårt breda sortiment hittar du ett cafébord som matchar våra cafestolar. Du kan kombinera alla cafemöbler som du vill för att skapa en unik miljö och inredningsstil. Det är bara din fantasi som sätter gränser. Varför inte kombinera höga barbord med lägre kaffebord för att skapa en dynamisk miljö.