Utemöbler

Visar 1–24 av 81 resultat

Utemöbler för restaurang & cafe – Konstrotting, teak, aluminium & stål
Letar du efter stilrena och hållbara möbler för din uteservering? Upptäck vårt stora urval av utemöbler av hög kvalitet som passar perfekt för ditt café, restaurang eller bar.

Vi erbjuder ett brett utbud av möbler i konstrotting, teak, aluminium och stål, designade för att ge din uteplats en unik stil och komfort. Våra utemöbler är hållbara, lätta att underhålla och perfekta för alla typer av uteplatser. Upptäck vårt sortiment idag och skapa en inbjudande utomhusmiljö för dina gäster!

-30%
Det ursprungliga priset var: 1 395 kr.Det nuvarande priset är: 975 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 1 395 kr.Det nuvarande priset är: 975 kr.
-31%
Det ursprungliga priset var: 1 415 kr.Det nuvarande priset är: 975 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 1 395 kr.Det nuvarande priset är: 975 kr.
-21%
Det ursprungliga priset var: 1 810 kr.Det nuvarande priset är: 1 425 kr.
-21%
Det ursprungliga priset var: 1 810 kr.Det nuvarande priset är: 1 425 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 1 275 kr.Det nuvarande priset är: 890 kr.
-31%
Det ursprungliga priset var: 1 415 kr.Det nuvarande priset är: 975 kr.
-31%
Det ursprungliga priset var: 1 415 kr.Det nuvarande priset är: 975 kr.
-32%
Det ursprungliga priset var: 2 800 kr.Det nuvarande priset är: 1 895 kr.
-17%
Det ursprungliga priset var: 2 400 kr.Det nuvarande priset är: 1 990 kr.
-28%
Det ursprungliga priset var: 4 400 kr.Det nuvarande priset är: 3 190 kr.
-41%
Det ursprungliga priset var: 2 350 kr.Det nuvarande priset är: 1 395 kr.
-46%
Det ursprungliga priset var: 2 100 kr.Det nuvarande priset är: 1 125 kr.
-41%
Det ursprungliga priset var: 1 900 kr.Det nuvarande priset är: 1 125 kr.
-25%
Det ursprungliga priset var: 2 250 kr.Det nuvarande priset är: 1 695 kr.
-27%
Det ursprungliga priset var: 3 150 kr.Det nuvarande priset är: 2 295 kr.
-21%
Det ursprungliga priset var: 1 810 kr.Det nuvarande priset är: 1 425 kr.
-23%
Det ursprungliga priset var: 1 555 kr.Det nuvarande priset är: 1 205 kr.
-24%
Det ursprungliga priset var: 3 150 kr.Det nuvarande priset är: 2 395 kr.
1 100 kr


Köp utemöbler till din uteservering av högsta kvalitet nu

Letar du efter stilrena och eleganta utemöbler för din uteservering? Upptäck vårt stora urval av uteserveringsmöbler av högsta kvalitet som passar perfekt för ditt café, restaurang eller bar när sommaren är på ingång. Hos oss kan du handla bekvämt online och skapa en inbjudande utomhusmiljö för dina gäster!Vi på Horecabox har handplockat bekväma utemöbler till din uteservering som är prismässigt tilltalande. De tillverkas i Europa och har genomgått noggranna kvalitetstester. Läs vidare för att se vår köpguide.

Upptäck vårt stora sortiment av utemöbler

Vi har ett brett sortiment av utemöbler för terrasser av alla storlekar. Oavsett om du är på jakt efter utestolar och utebord i olika modeller, material och färger så har vi det du letar efter. Med våra handplockade produkter kan du skapa en riktigt drömmig uteservering där dina gäster vill stanna kvar hela dagen.Med bekväma stolar och väl tilltagna bord som tål både väder och vind håller sig dina möbler fina under flera år, och det enda du behöver tänka på är att torka av dem så att de håller sig rena och fräscha när det kommer nya gäster.Vi har utemöbler i många olika stilar. Kanske vill du inreda ett litet café med Pariskänsla, en rejält tilltagen uteservering för lunch- och middagsservering, eller en utebar mitt på torget. Utforska vårt utbud för att se alla moderna, klassiska och trendiga möbler. Allt till garanterat bra priser och med snabb leverans.
Utemöbler för restaurang & cafe
Utemöbler för restaurang & cafe

Vilka sorts utemöbler ska jag välja?

För att inreda en bekväm uteservering där dina gäster trivs måste du börja med möblerna. Det du behöver är bord och stolar som inte bara är fina att titta på, utan även bekväma att sitta på. Exakt vilka utestolar och utebord som passar bäst för just din uteservering beror på vilken sorts matverksamhet du bedriver.Om du driver en restaurang där gästerna stannar i flera timmar så är det viktigt med rejält bekväma stolar. Om du driver ett café så kanske du hellre satsar på enkelhet och design. Oavsett verksamhet så är det alltid viktigt med bra bordsyta där alla tallrikar, glas och bestick får rum.I våra guider om utestolar och utebord så får du gott om tips på vilka utemöbler du bör välja. Där hjälper vi dig att välja mellan olika slags stolar och bord, eftersom alla har sina egna fördelar och nackdelar.

I vårt stora utbud finns bland annat följande utemöbler:

Alla möbler är tillverkade av olika material och olika vackra färger. Den gemensamma nämnaren är dock att de är mycket väderbeständiga. Du behöver alltså inte oroa dig när de står ute i regn och stark sol.

Vad utmärker bra utemöbler?

Riktigt bra utemöbler är enkla att flytta på. De ska alltså inte väga lika mycket som vanliga restaurangmöbler som används inomhus. Det beror framförallt på att utemöbler ofta samlas ihop inför natten. Antingen för att skydda dem mot stöld eller för att skydda dem mot vädrets makter och onödig smuts under en presenning.Något annat som utmärker bra utemöbler är att de är stapelbara. När de samlas ihop under kvällen eller efter säsongen så är det bra om möblerna kan staplas på varandra. Då tar de mycket mindre plats och det blir enklare att förvara dem.Det är alltså viktigt att möblerna är enkla att hantera för personalen, och därför har vi valt smidiga och funktionella utemöbler till vårt utbud.

Är du redo att beställa snygga utemöbler?

När vårsolen tittar fram och det börjar bli varmare ute så är det många som utvidgar sin restaurang, bereder plats utomhus och ger plats åt fler gäster. Terrassen eller däcket skuras och det är dags för utemöblerna att tas fram.Horecabox har handplockat flera fina möbler som passar alldeles utmärkt för stora och små serveringar. Eleganta och lite mer sofistikerade, eller enkla och hemtrevliga och allt däremellan. Här kommer du helt klart att hitta de möbler som passar allra bäst för just din uteservering.Vi är kända för vår kvalitet utan att för den delen vara allt för dyra. Det är inga problem att skicka möblerna vart som helst i landet, utan börja planera för sommarens servering med en gång!

Köpguide: Så väljer du rätt utemöbler

När du väljer utemöbler är det viktigt att tänka på flera faktorer för att skapa en harmonisk och funktionell miljö. Här är några saker som du bör ha i åtanke innan du shoppar möbler och matchar med inredningsdetaljer, filtar och växter.
  • Möblernas design - Välj en design som kompletterar din restaurangs atmosfär och estetik, oavsett om det är modern, klassisk eller avslappnad. Det är viktigt att gästerna känner igen sig när de kommer till din uteservering. Välj därför möbler som går i samma stil som inredningen och möblerna inomhus.
  • Restaurangens inredningsstil - Möblerna bör harmoniera med den inredningsstil du har valt att använda inomhus för att skapa en enhetlig och välbalanserad miljö. Din uteservering bör alltid ha samma gemytliga känsla inomhus som utomhus.
  • Funktionalitet - Prioritera möbler som är praktiska att flytta på och enkla att kombinera om det kommer stora sällskap. Då blir det enklare att ta hand om uteserveringen. Ett tips är att använda fyrkantiga bord som enkelt kan ställas bredvid varandra om det kommer ett stort sällskap.
  • Enkla att rengöra - Välj material som är enkla att underhålla och rengöra så att alla gäster kan sätta sig vid rena bord och stolar.
  • Bekvämlighet – Alla stolar bör vara så bekväma som möjligt för att dina gäster ska vilja stanna länge.
  • Hur många bord och stolar behövs – Fundera på hur många sittplatser som behövs för att alla dina gäster ska rymmas utan att det blir trångt på uteserveringen. Ha i åtanke att såväl gäster som servitörer ska kunna röra sig fritt mellan uteborden utan att störa någon.
Välj bekväma och funktionella utemöbler som bidrar till att skapa en trivsam och inbjudande utomhusmiljö på restaurangens servering. Det är en väl värd investering!