Restaurangsoffor

Visar 1–24 av 28 resultat

Söker du efter nya restaurangsoffor? Bygg dina egna soffor

Upptäck vårt sortiment av restaurangsoffor som kombinerar komfort med stil för att skapa en inbjudande atmosfär för dina gäster. Våra högkvalitativa och hållbara soffor är perfekta för att förbättra din restaurangs interiör samtidigt som de erbjuder bekväma sittplatser för långa måltider och trevliga samtal.

Passa på att fynda – specialpriser på restaurangsoffor för en begränsad tid!

-24%
3 575 kr
-23%
3 590 kr
-23%
3 825 kr
-23%
3 995 kr
-14%
3 350 kr
-15%
4 475 kr
-23%
2 885 kr
-25%
3 975 kr
-14%
3 350 kr
-34%
2 925 kr
-11%
3 295 kr
-11%
3 295 kr
-20%
3 995 kr
-40%
7 450 kr
-14%
3 350 kr
-30%
3 975 kr
-20%
3 325 kr
-18%
3 975 kr
-20%
2 985 kr


Vi erbjuder många olika färger och sorters restaurangsoffor

restaurangsoffor
Bekväma Restaurangsoffor
Att umgås över en matbit är en trevlig vana och något som fortsätter att sprida sig runt om i landet. Svenska folket äter ute mer än någonsin, och det har öppnats ett flertal nya restauranger. För att kunna erbjuda sina gäster något alldeles speciellt gäller det att satsa på inredning och möbler, med restaurangsoffor och bord som är inbjudande och bekväma. Här på Horecabox har vi ett stort och varierat utbud där du helt säkert kommer att hitta de rätta sofforna.

Hitta Stilrena Restaurangsoffor

Vi har stor erfarenhet av branschen och erbjuder bara restaurangsoffor av allra högsta kvalitet- men till rimliga priser. Alla har sin egen stil, varje restaurang försöker vara unik. Om maten är bra och man sitter bekvämt så kommer måltiden att bli oförglömlig- vilket är hemligheten till att få fler gäster. Våra kunder finns runt om i landet och vi levererar överallt. Fråga oss gärna om vårt sortiment eller andra saker som kommer upp, vi på Horecabox är alltid tillgängliga. Vissa restaurangsoffor kan rymma flera personer, ett bra sätt att få plats med barnfamiljer till exempel. När de kombineras med rätt bord kommer det att göra måltiden till en trevlig upplevelse. Men sofforna är också bra när man vill sitta och äta långsamt, njuta av både mat och sällskap. Då gäller det att sitta bekvämt, kunna luta sig tillbaka och ta det riktigt lugnt. En del restaurangsoffor är överdragna med läderimitation, snyggt och elegant som passar mycket bra överallt. Andra är enklare och kan vara bäst att komplettera med dynor. Vissa är höga, man kan sitta vid ett vanligt bord och äta, medan andra är lägre och därmed bäst lämpade för en annan sorts bord. Hos Horecabox finner du alla de olika modellera och varianter som är bäst lämpade för en restaurang. Det är vårt mål att din lokal ska vara snygg och fräsch, med gott om bekväma sittplatser för dina gäster. Vare sig du ska renovera hela lokalen eller bara uppgradera möblerna så är Horecabox restaurangsoffor ett bra val. Det är mycket bättre att redan från början satsa på god kvalitet och skapa en miljö som gör restaurangen populär och ett självklart val för folk att komma till. Låt dem få njuta av den goda maten lit extra genom att sitta bekvämt i en soffa. Gott om plats att breda ut sig lite extra, kanske ställa handväskan bredvid sig. Ha en känsla av rymd och komfort som är något alldeles speciellt.